Expatrentals is een makelaardij gespecialiseerd in het verzorgen van huisvesting voor medewerkers van internationale bedrijven. Wij treden uitsluitend op namens de kandidaat huurder en assisteren de expat van A tot Z in het vinden van geschikte woonruimte.
Wij zijn professionals met een persoonlijke benadering en met kennis van de huurmarkt. Wij kunnen iedere beschikbare woning voor u vinden, zelfs als de woning nog niet eens op de markt is!

Guido Meij

Eigenaar

Als specialist op het gebied van aan- en verhuur van woonruimte, verzorg ik de huisvesting voor expats. Ik doe dat vaak in opdracht van internationale organisaties, waaronder een aantal gerenommeerde bedrijven. Het inspelen op de wensen en behoeftes van de klant en pas tevreden zijn als de klant dat is, dat is mijn uitgangspunt!

Spencer Abel

Eigenaar

Als makelaar met jarenlange ervaring op het gebied van aan- en verhuur van woonruimte, zit bij mij de uitdaging vooral in het vinden van de juiste match tussen kandidaat huurder en woning. Hierbij staat serviceverlening en klanttevredenheid centraal en door net even dat stapje extra te doen voor de klant onderscheid ik mijzelf van de rest.